mai l'enviaren
 

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

 
Dilluns, 27 d'octubre


Quan sembla que s'acaba, torna a començar... Torna a començar la intromissió del vaticà en assumptes que no són del seu món, sexuals en aquest cas. Veient que la batalla de la procreació en família se'ls anava de les mans per obra i gràcia del condó, han decidit contraatacar. I per fer-ho res millor que espantar el personal amb la pel.lícula que hi ha una arma secreta capaç de traspassar la impermeabilitat del condó: el virus de la sida.

Empar Moliner ha decidit investigar la magnitud de la mentida i, a continuació, posar les coses al seu lloc. Els resultats els podem llegir en aquesta carta:


El condón pasa


Amigos y amigas de ambos sexos, quiero romper una lanza, o mejor dicho; un preservativo, a favor del cardenal Alfonso López Trujillo, presidente del Consejo Pontificio de Familia. Se le está vilipendiando de manera terrible. Este gran hombre, hablando por boca del Vaticano, ha dicho que el virus del sida puede atravesar los condones. Los de la OMS se han enfadado un poco. Alegan que la epidemia ya ha infectado a 62 millones de personas, y que los estudios científicos demuestran que el preservativo es eficaz para evitar el contagio, como para que nos vengan otra vez con lo mismo.

Comprenderán que no tenga más remedio que ir a visitar a los fabricantes de preservativos RSFU, en Castelldefels, para hacer unas comprobaciones. Elijo esta fábrica no porque sea sueca, ni porque venda condones a la Generalitat, que, a su vez, los reparte entre los ayuntamientos, que a su vez los reparten entre los jóvenes. La elijo porque somete a sus preservativos a pruebas más extremas que las que exige la normativa de la Comunidad Europea. (La Comunidad Europea, siempre tan quisquillosa, sólo por molestar a don López Trujillo exige unas pruebas muy severas a los fabricantes). Me recibe la jefa sueca, Jane Hakansson, y enseguida me enseña las existencias de sus productos más vendidos: el preservativo Black jack, de color negro (para amantes del intercambio cultural), el Nam-nam, con aroma a fresa (el aroma que tiene más salida), y el Okeido (el preservativo de talla grande). Luego, me demuestra las perrerías a las que someten a sus productos antes de envasarlos, para que lleguen así de frescos a nuestra mesa. En primer lugar, los exponen a 20 litros de aire por explosión (la CE exige 18). Una vez superada la explosión, toca la prueba de envejecimiento artificial, que correspondería a cinco años de almacenaje. Para ello encierran al adminículo a una temperatura de 70 grados centígrados durante 168 horas (la CE exige 48). Ya tenemos al preservativo envejecido y con el test de explosión hecho. Pero, por si acaso, después de la prueba de envejecimiento, les vuelven a enchufar otra explosión. Y para finalizar, toca la prueba de tracción: se coloca el preservativo en un aparato que lo estira el 700%.

Jane asegura que sólo uno entre un millón se rompe al ser usado. Pero está en nuestras manos procurar que se rompan un poco más. Hay sistemas que no fallan. Y uno de ellos es abrir el paquete con la boca. (Si llevamos un corrector dental, las posibilidades se multiplicarán). Claro que los paquetes de preservativos se abren con gran facilidad, precisamente para que nadie tenga que hacerlo con los molares, pero siempre habrá algún ansioso. También se podrían romper a base de uñas afiladas o anillos. Pero si ni de esta manera lo consiguiésemos, hay un sistema que no falla: depilarse el pubis. En serio. Jane dice que una de las principales causas de rotura preservativa es la depilación púbica. Hombres y mujeres nos depilamos el pubis (o nos rasuramos, si somos cobardes) más que nunca. Eso significa que el pelo, cuando crece, lo hace con un brío espectacular y con la textura de un alfiler. Frotar el preservativo contra esa zona es como frotarlo contra una piedra pómez. Y eso es la principal causa de embarazo no deseado. ¡Aleluya!

Pero Jane me da otro dato revelador. Y para explicárselo a ustedes, se lo dramatizo, que siempre me quedará más apañado. Lunes por la mañana. Interior de un centro de planificación familiar. "Hola, que venimos a por la 'píldora del día siguiente", murmura el chico, de unos 17 años. "¿Qué os ha pasado, que no habéis usado condón?", les pregunta la persona de la ventanilla. "Sí, sí...", balbucea la chica, de la misma edad. Él, nervioso, mira al suelo: "Sí, sí, claro. Sí que lo hemos usado... Es que se nos ha roto". La persona encargada chasquea la lengua, de manera que usted, lector, ya habrá entendido que lo que cuentan los dos protagonistas es mentira. Jane dice que la mayoría de jóvenes que acuden a un centro de planificación familiar a por la "píldora del día siguiente", explican que se les ha roto el preservativo porque les da menos vergüenza que decir que no lo han usado. Cuando la persona que atiende les pregunta cuál era la marca del condón, invariablemente, contestan "Dúrex" o "Control". Son las dos que más les suenan. Por ser las más populares, estas dos marcas cargan con una estadística de errores imposible: casualmente, uno de cada dos preservativos Dúrex o Control se rompe. Eso sí, siempre en fin de semana.

Con estos datos, les parecerá que las afirmaciones de López Trujillo no hay quien se las trague, y que no hay manera de romper una lanza o preservativo a su favor. Pues no vayan tan rápidamente. Creo que López Trujillo no pretende hablar con argumentos científicos. Hay que tomarse sus palabras como un dogma de fe. Y los dogmas de fe, todo el mundo lo sabe, no tienen que ser demostrados. Que los preservativos permiten el paso del virus del sida es algo que se cree o no se cree. Así que, prostitutas, clientes de prostitutas, habitantes de países subdesarrollados, jóvenes con ganas de marcha y población fornicadora en general: tengan fe. Con paciencia y mucha fe, terminarán por contagiarse.


El Pais/ Catalunya

 
Diumenge, 12 d'octubre

siqueirosPer fi! Per fi! Després de tants mesos esperant noves de la selva Lacandona han arribat! Avui diumenge el correu ens ha dut aquest mail que ja pensàvem que mai ningú enviaria. Ha arribat amb el cos de lletra trastocat, amb l'html que li feia figa i ple de colors i apunts dels que l'han anat llegint. Atrotinat i viatger ha fet una llarga carrera de reenviaments fins arribar al cau. Les formigues saludem al Sup, a la coronela Montse i a tots els nens, nenes, adults i gent gran de l’EZLN. També hem pensat que no podia arribar en més bon moment: tenim eleccions a casa i nosaltres proposem, com el de Chiapas, aconseguir l'autogovern donant una oportunitat a la paraula. Ja només ens falta fixar la data.

Si voleu llegir el mail que li vam enviar al sup, seguiu l'enllaç.


Mail del subcomandant insurgent Marcos. Mèxic.


EJÉRCITO ZAPATISTA DE LIBERACIÓN NACIONAL.

De: Subcomandante Insurgente Marcos. México.


Apreciades formigues, us estranyarà que contesti la vostra carta en català. L'explicació és fàcil: aquí se’ns presenta gent de tots els països. I ja que heu tingut l'amabilitat de demanar-me els meus serveis, el primer que he fet és informar-me de la vostra situació. No m'ha costat gaire, perquè l'he rebuda mentre confraternitzava amb la coronela Montse, que s’ha encarregat de la traducció.

M'afalaga molt que hàgiu pensat en mi per dur a terme el procés d'alliberament i reunificació de les terres de parla catalana. He sentit que la llavor dels almogàvers havia decidit arrelar en mi per germinar de nou (això m'ho ha dit la Montse).

Així serà si així ho voleu. Parleu d'Artur i del Tirant. Els he llegit. ¿d'on pensàveu, si no, que havia tret les tàctiques i les estratègies per dur a terme el combat del meu poble? Aquests llibres són els que m'han ensenyat moltes de les tretes que he posat en pràctica fins a la data. Un plagi, direu. Però ¿què és la vida sinó un plagi declarat?

Ja sé que alguns envejosos diran que aquesta vegada l'he errada recollint el guant que em va llençar el Garzón i reenviant-lo als bascos. Però encara el tinc a la mà i ja sabeu que això de quedar-se amb un guant desaparellat és com el joc de les penyores. Toca pagar. Si us he de ser sincer, aquests cavallers m'han decebut. No tenen cap mena d'esperit esportiu. L'un, fent honor al seu nom, actua com una garsa i calla; els altres contesten amb una homilia que fa pudor a sermó. Passo per alt que prenguessin la meva mediació com un intent desesperat de tornar a ocupar el top en la llista de les organitzacions revolucionàries.

M’agrada saber que tenim els mateixos gustos teatrals. Una comèdia de diàlegs té el públic assegurat, i ja sabeu com disfruto fent de guionista. Segur que l'amic Carvalho ens donarà un cop de mà. Ara mateix començaré a posar fil a l'agulla al guió. Confieu en mi i en la companya Montse. Us prometem una bona comèdia d'enredos en la qual farem participar a representans de totes les terres catalanes. És una bona manera de començar, oi? No us oblideu de contractar en Carod-Rovira com a apuntador.

Per la financiació no patiu. Estem d'acord amb la idea d'encarregar les samarretes al tal Custo. Ja tinc pensat el logotip: El meu bust en dues dimensions. A la part de davant amb el passamuntanyes, i a la de darrera amb la cara al descobert. A sota unes formigues. En els beneficis, que, com podeu imaginar, seran milionaris, anirem a mitges. Nosaltres també vivim del marketing i com dieu vosaltres: de mica en mica s'omple la pica.

Esperant dia i hora per a la celebració de l'aplec,

El Sup Marcos



 
Dijous 2 d'octubre

cameraPotser pensàveu que ens havíem oblidat de vosaltres, però, no. El que ens ha passat és que quan tenim un bon llibre entre les mans passem de sainets i d'operetes de fira. Un cop acabat, que la festa continui. La veritat és que ja volíem matar el tema del +30 perquè tots us emprenyeu i no val la pena, però és que ens agrada jugar, què hi podem fer? Les lavatives de la pvh (àlies CrK01), les cites de les ningú i els escarnis tronats i biliosos de l'anonymus (àlies incult, àlies emboks, àlies cabra andorrana en perill d'extinció) i les magnífiques aportacions de tots plegats ens han entendrit el cor. Us hem mirat uns dies, com de ben segur heu fet vosaltres de petits mirant un cau de formigues, i hem tret material per fer tres pel.lícules. No maltracteu els niks que hi surten perquè són actors com vosaltres, les lasius no diem res quan entrem (que fem feina). A veure si ara pagaran justos per pecadors. Llàstima que ho hem hagut de tallar molt perquè sigui llegible. Però si cap de vosaltres vol el seu paper complet, que no dubti a demanar-lo, li enviem a volta de correu.

'AGUA, AZUCARILLOS Y AGUARDIENTE'


ASSORTIT DE GALETES

cocarroiet bon vespre!!!!!!
dona ettttttttttttttttttttttttt
perla cocaaaaaa
dona ettttttttttttttttttttttttttt
cocarroiet donetaaaaaaaaaaaaaaa
retolador SUPERCOCAAAAAAAAAAAAAAAA
Copaipuro hola cocaaaaaaaa
cocarroiet perletaaaaaaaaaaaa
incult etttt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doctor Magnum Mamamamamamamamama
cocarroiet les formigues?
cocarroiet han volat!
cocarroiet uix!
cocarroiet xis xas?

CARTES SOBRE LA TAULA

cartesCRYPTO OSTIA HO LLEGIT I HE FLIPAT
kalda la de la dona es molt encertada
CRYPTO pero don surt aquesta pagina web
Ayla clar la de la dona es com la dona
Dr Magnum No la ha fet la dona, la han suplantada i està emprenyada
Ayla genuinament genial
CRYPTO i sha pensat la dona que erets tu oi magnum
Ayla no la fet la dona?
Copaipuro qui es aquest suplantador que tothom en parla?
Dr Magnum La carta original no es meva (la meva) es una suplantació per putejar.
Dr Magnum Però jo hi he tret punta i m'ho passo molt bé
niau veig que tens molts col.laboradors a la consulta
Dr Magnum He fet con al judo, he aprofitat la ostia del contrari, per
guanyarlo

TRAGICOMÈDIA A DUES BANDES

CRYPTO EL SENTIT DE LHUMOPR PER SOBRE DE TOT
CRYPTO QUE LES CARTES ESCRITES TENEN UN PUNT DE TRAGICOMIC
Copaipuro aixo son les envejes
Dr Magnum Hi ha gent molt susceptible i amb poc sentit de l'humor
Copaipuro ei magnum aixo es de gent que tenen poca vida, envegosos
sumpin´ envegossos???
sumpin´ un nou concepte, copa!!!
Dr Magnum MIra els estic agrait per la diversió jejejeje
sumpin´ no era pas una correcció

TOT ÉS QÜESTIÓ DE MIDES

midesMagnum Si trapitges una pota a un san bernat fa guau i prou
Magnum si t'acostes a un pequines, et mossega
Magnum el gos petit, té mes por i es defensa
Magnum El san bernat té la wseguredat de la força en cas extrem
kavafis pero tenen por, magnum?
Magnum La agresivitat, surt de la inseguredat, de la defensa
garsa pero que hi ha algun psicopata aqui?
kavafis pero em sembla una ruqueria per riure tot plegat
kavafis algú que li dona per tocar una mica els nassos
Magnum NO garça, es només una mica de mala llet, jocs de nens

XAT DE PORTES OBERTES

dona katiiiiiiiiii tu i jo mantindrem el xat obert, no???
lliri hola, com esteu?
dona fantàstica, com semre
kati si dona si
dona ole ole
dona (és que si no, el Sr. Vilaweb no em pagarà)
dona (ei, sense cap compromís, eh? ignoreu-me, ignoreu-me: com si jo més fos la simple portera o una portera simple, que és el que sóc; feu feu, sense complexos, tranquils, eh?)
kati si dona si
dona retoooooooooooo ara ets el meu retooooooooo ole ole
retolador :-D
dona pinta'ls els collons, nen!

EFECTES ESPECIALS (TOT FENT L'ANIMAL)

efectesMagnum (ex. dtr.) holaaa incullltttttt
coseta jajajaja
incult ole ole (peti qui peti)
fradulic incult...hola.
dona ole ole (ric ric)
Magnum (ex. dtr.) oink oink i iiiiiiiiiiiiiii
dona alça Magnnnnnnnnn
Magnum (ex. dtr.) Porto la contraria als nesius i magnesius
kat(i)woman una noia que s'ha enfadat
kat(i)woman perque deia que ens coneixem massa
Atlantis i s'ha enfadat
retolador eing?
kat(i)woman i fem boicot als nous
Magnum Si algú veu la dona li he de donar un recado del Incult
Magnum Que insertat a la web ditxosa un comentari atacant a les formigues
espinagada atacant les formigues(sense la prep.a)
burp qui Es que escriu aquestes bobades?
Magnum Gracies agraeixo la teva correccio (mama?)
espinagada de rien, guapete
burp el que escriu allo en auqella pagina es un tarat de primera

JUGANT AL PASSANIKS

niksAtlantis hola pilin
ignasi hola pilin
kati holapilin???
Atlantis holapilin!!!!
Magnum (ex. dtr.) a mi pilin
pilin hola
kati yo duermo en pikolin
kati jajajaaj
Atlantis jejeje
sumpin´ pilinkolin normaval
Magnum (ex. dtr.) smucks pilin
Atlantis pollina
Magnum (ex. dtr.)> pilin no tiene pilila
pilin jajajaajajajajajajja

LA VEU DE L'EXPERIÈNCIA

vellet si esteu tots al general,saludan als que entren i surten...
cocarroiet na doneta antipàtica??????
dona ep! el boca a boca li fas tu, eh???
cocarroiet xis xas!
vellet perdoneu dona i alicia, esteu segures de que els que esteu
aqui teniu, ja, més de 30 anys
alicia estas una mica amrgadet
vellet sembleu el pati d´un parvulari, no?
Martha qui esta amargat?
reiniciat però si estem tots fent ganxet mentre escrivim
alicia o ets la bruixa avorrida
vellet Martha es que tu si que deus ser una dona, ja
alicia em fa gracia els que venen a criticar i no aporten res al xat
vellet Martha, que son nens petits, jugant a grans...

CRITS DE GUERRA A LA GRANJA

animalonsMagnum (Hare khrisna Kati fés un iiiiii dels teus i et torno un petò
kati iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
emboks m´ha agradat la resposta del reto al suposat mail de na dona
Magnum (Hare khrisna smuacksss kati
kati muackssssssssssssss
Magnum (Hare khrisna i oink al que no li agradi que el donin
kati té jelos perque qui sigui no s'ha guanyat que el saludin
kati ens ataquen vilment!!!!!!
emboks el mejor desprecio es no hacer aprecio...
Magnum (Hare khrisna MIra kati aquests son dels que no criden ni quan en corren (si es que es corren algun cop)
kati m'es ben igual
emboks i potser que ignorem aquesta mena de provocacions...
pupil.la i aquest joan pere qui és?
retolador jajajajajajajajajajajajajajajjajajajajaa
retolador que bo!
retolador (o sigui que és una granja, això? ;-)
Magnum (Hare khrisna oink i smuacks
retolador és molt bo! Algú s'ha enfadat?

POSANT LLENYA AL FOC

iagoemboks "leña al mono -a les formigues- que es de goma"
kati-i jajaj emboks
CRYPTO jjajaja emboks
CRYPTO SOC EL VOSTRE PALLASSO CRIDANER PREFERIT OI
kati-i aixi tenen alguna cosa per fer
CRYPTO MAGRADRIA QUE FOSSIN REALMENT PROVOCADORS
kati-i sino s'avorreixen
emboks però els donem una mica de la seva medecina, a les formigues....crypto
CRYPTO DIUEN DE MI QUE SOC UN PALLASSO
CRYPTO AIXO ES EVIDENT
serafi si que ho ets
CRYPTO QUE CRIDO TAMBE ES EVIDENT
CRYPTO ELS PAIOS AQUESTS VAN DE SALINGERS PER LA VIDA
CRYPTO ES I ES QUEDEN EN MIMOSINS JAJAJAJAJA
emboks em penso que el tema ja l ´hem "matat", però
CRYPTO A SI QUINA PENA
CRYPTO jo volia mes em motiven aquestes coses
emboks ara els toca rebre a ells, HHAHAHHAHAHAHHA

FITXA TÈCNICA

Tots els fragments que heu llegit han estat enregistrats al +30 i són textuals i algun d'ells descontextualitzat.
Director: Joan Pere Falç
Producció: lasius i neglectus
Guió: original
Actors: els habituals de +30
Banda sonora: oh no mato peia
Certificat: Formigues Dogma